nlc.hu
Sztárok

Oláh Ibolya elaludt a Sztárban sztárban

Sztárban Sztár: Oláh Ibolya elaludhatott adás közben, Tilla keltette a jó hírrel

A kommentelők hosszan fejtegették, hogy mi történhetett.

Lezajlott a minap a Sztárban sztár elődöntője, mely során Trap kapitány búcsúzott, ezzel pedig négy versenyző maradt. Minden adásnak van egy győztese, most Oláh Ibolya lett, aki – sok kommentelő szerint – elaludt az ítélethirdetés előtt, Tilla keltette azzal, hogy ő lett a napi nyertes. A videót azóta eltávolították a TV2 oldaláról, de a teljes adásból nem vágták ki.

Oláh Ibolya

Fotó: TV2

Oláh Ibolya kisvártatva felállt, miután Till Attila szólította, aki azzal próbálta oldani a feszültséget, hogy az énekesnő ilyenkor mindig zavarba jön. A kamera végig rajta volt, akkor is, amikor megkérdezte a mellette ülő Gubik Petrától, hogy mi történt – a színésznő közölte vele, hogy megnyerte az adást, aminek egyébként nagyon örült az egykori megasztáros. 

A kommentelők már a videó alatt azt fejtegették, hogy mi történhetett, majd később a Reddit egyik hazai celebekről szóló csoportjába is kikerült a poszt – itt látható volt a link, amely a következő címet kapta: https://tv2play.hu/sztarban_sztar/dobbenet_se_kep_se_hang_olah_ibolyanal_azt_sem_tudta_hol_van_ (Ez viszont később lekerült az oldalról.)

Oláh Ibolyát korábban egyébként megtalálták azzal, hogy furán viselkedik a színpadon, ám erre hosszú magyarázatot adott a közösségi oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top