nlc.hu
Sztárok

Tihany Péter és a jósnő

Tihanyi Péter élő adásban kérdezte a jósnőt a házassága hosszáról

Nem mindenre kapott konkrét választ.

Gazsi Gizella jósnő volt az RTL Reggeli vendége, aki leginkább arról beszélt, érdemes-e idén házasságot kötni, mire figyeljenek a párok és miben szoktak általában hibázni a jövendőmondók. 

Tihanyi Peti

Tihanyi Péter (Fotó: RTL)

A téma önmagában is izgalmas volt, de Tihanyi Péter műsorvezető még megspékelte a beszélgetést azzal, hogy megkérte a jósnőt, olvasson a tenyeréből. Peti először arra szeretett volna választ kapni, milyen hosszú lesz a házassága, de azt visszautasította Gizella, ugyanis tart tőle, hogy önbeteljesítő jóslatot mond. Ezt követően a műsorvezető azt kérdezte, rövid vagy hosszú élete lesz-e, de erre sem kapott választ. Végül Gizella elmondta, mi vár rá ebben az évben. 

„A sorsvonalad szerint valami mást is fogsz csinálni, mint amit most csinálsz, de azt mondja, hogy az is jó lesz. Kicsit oda kell figyelni egészségnél. Összességében azt mondja, rendben leszel. Változás lesz az életedben. Ez az év változást hoz. A következő két éven belül lesznek fordulatok a számodra, ez a munkáddal és az életeddel kapcsolatos” – magyarázta a jósnő a műsorvezetőnek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top