nlc.hu
Sztárok

Meghan nem, Harry herceg viszont ott lesz a koronázáson

Már hivatalos: Meghan Markle nem lesz ott III. Károly koronázásán

Harry herceg a felesége nélkül vesz részt az ünnepségen.
meghan és harry

Harry herceg részt vesz édesapja, III. Károly király koronázásán, Meghan Markle azonban nem lesz mellette – számolt be a People magazin.

A Buckingham-palota szerdán megerősítette, hogy a sussexi herceg ott lesz a május 6-i koronázási szertartáson, ami a londoni Westminster apátságban fog zajlani.

„A Buckingham-palota örömmel erősíti meg, hogy Sussex hercege részt vesz a koronázási szertartáson a Westminster apátságban május 6-án. Sussex hercegnéje Kaliforniában marad Archie herceggel és Lilibet hercegnővel” – áll a közleményben.

A 38 éves Harry herceg azért akart ott lenni a szertartáson, hogy támogassa édesapját életének ebben a fontos pillanatában – mondta a herceg egyik közeli ismerőse a lapnak.

Bár a koronázást egy háromnapos eseménysorozat kíséri, Harry várhatóan nem vesz részt a többi programon, csak a ceremónián. A palota egyelőre nem nyilatkozott arról, hogy a herceg csatlakozik-e Károly királyhoz, Kamilla királynőhöz és a királyi család többi tagjához a Buckingham-palota erkélyén a koronázást követően.

A 41 éves Meghan a pár két gyermekével Kaliforniában tartózkodik majd. Május 6-a Archie herceg negyedik születésnapja is, és a hétvégét vele és nővérével, a 22 hónapos Lilibet hercegnővel fogja ünnepelni – értesült a People magazin.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top