nlc.hu
Sztárok

Kerülik a dílerek a sztárokat idehaza, óvatosabbak lettek

Kerülik a dílerek a sztárokat idehaza, a drogos énekesnő ügye is közrejátszik ebben

Korábban azonnal rendelkezésre álltak, ha egy hazai ismert embernek drogra volt szüksége, az elmúlt időszak történéseinek hatására azonban óvatosabbak lettek.

Közszereplőként most sokkal nehezebb lett illegális szerekhez jutni. Van díler, aki már egyáltalán nem szállít sztároknak, de akik igen, azok is nagyon megválogatják, kivel kötnek üzletet. Mindenki sokkal óvatosabb lett, hiszen az utóbbi időben több ismert hazai emberre is lecsapott a rendőrség, miattuk pedig alvilági figurák is gyanúba keveredtek. Így jellemezte a Blikknek egy nevét nem vállaló hazai ismert ember a jelenlegi szituációt.

Drogozás

A drogos énekesnő ügye miatt lettek óvatosabbak a dílerek (Fotó: Getty Images)

Az informátor szerint a díler és a vevője között ki kell alakulnia egyfajta bizalomnak, ami mostanában sok esetben elveszett. Többen szóbéli megállapodást kötnek arról, hogy amennyiben lebuknak, nem adják fel a másikat. Korábban három-négy kör szolgálta ki idehaza az ismert embereket, ma már azonban nem nagyon válogathatnak. Az egész még Herczeg Zoltán lebukásával kezdődött tavaly ősszel, tavaly novemberben törték rá az ajtót a ValóVilágból ismert Dobos Hunorra is a rendőrök, majd jött a fiatal énekesnő ügye, akire kábultan találtak rá, és a vallomásában több dílert is megnevezett, olyanokat, akik kiterjedt kapcsolatrendszerrel bírnak az alvilágban, ezért nemrég vérdíjat tűztek ki a fejére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top