nlc.hu
Aktuális

Herczeg Zoltán börtönben

Herczeg Zoltán a húsvétot is börtönben töltheti

A Fővárosi Főügyészség április 23-áig meghosszabbítaná a drogügy miatt előzetesbe került Herczeg Zoltánnak és a gyanúsított-társának a letartóztatását.

A Magyar Nemzet információi szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság kezdeményezésére indítványozta az ügyészég Herczeg Zoltán előzetes letartoztatásban való hosszabbítását. A rendőrség arra hivatkozott, hogy biztosítani kell a gyanúsítottak rendelkezésre állását, illetve attól is tartanak, hogy szabadlábra helyezésük vagy enyhébb kényszerítő intézkedés esetén befolyásolhatnák a nyomozást.

Herczeg Zoltán előzetes letartóztatása

(Fotó: Olajos Piroska/fotocentral)

A BRFK szerint az elfogáskor az egyik férfinél összesen nagyjából 100 gramm marihuánát és 16 gramm kokaingyanús port, a másiknál összesen körülbelül 85 gramm növényi törmeléket, valamint 1 gramm port, elsődleges adatok szerint kokaint találtak.

Herczeg Zoltán a fogyasztást elismerte, a kábítószerrel való kereskedést azonban tagadta a kihallgatása során. A letartóztatását tavaly decemberben egyszer már meghosszabbították szökés, elrejtőzés, valamint bizonyítékok megsemmisítésének a veszélye miatt – írja a hvg.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top