nlc.hu
Sztárok

A drogos énekesnő ügye: döntött az ügyészség

Új fejlemények a drogos énekesnő ügyében – kiderült, hogy megúszta-e a büntetést

Tavaly ősszel hívtak rá mentőt és rendőröket.
énekesnő,

Feltételekkel, de egy évre felfüggesztették az eljárást a drogbotrányba keveredett magyar énekesnővel szemben, miután beismerte a kábítószer-birtoklás vétségének elkövetését és vállalta az “elterelésen” való részvételt, vagyis úgy nyilatkozott, hogy részt kíván venni kábítószer-használatot kezelő ellátáson, vagy megelőző-felvilágosító szolgáltatáson – értesült a 24.hu.

A Budapesti 5. és 13. Kerületi Ügyészség egy évre feltételesen felfüggesztette az eljárást vele szemben, egyúttal elrendelte a pártfogó felügyeletét. Ezen időtartam alatt a gyanúsítottnak legalább fél évig folyamatos, kábítószer-használatot kezelő ellátáson vagy megelőző-felvilágosító szolgáltatáson kell részt vennie, amely feltétel teljesítése a büntethetőség megszűnését eredményezi” – mondta el Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője.

Az énekesnőt tavaly októberben mentő vitte el az angyalföldi otthonából, miután rosszul lett. A karján vágások voltak, a szervezetében pedig kokain mellett alkoholt és erős nyugtatót is találtak.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top