nlc.hu
Sztárok

Caramel reagált a plágiumügyben

Caramel is elmondta a véleményét a Horányi Juli és Rúzsa Magdi botrányáról

Az előadó egy videó alatt reagált a két énekesnő ügyére.

Ahogy korábban megírtuk, Horányi Juli másolással vádolja Rúzsa Magdit és csapatát. Az ügyben már a másik érintett, Rúzsa Magdi is megszólalt, aki állítása szerint azt sem tudta, hogy kolléganőjének új dala jelent a közösségi oldalakon. Most egy másik előadóművész, Molnár Ferenc Caramel fejtette ki a véleményét, méghozzá Horányi egyik bejegyzésének kommentszekciójában.

„Bakker, ez elég kemény sztori! Viszont én itt megragadom az alkalmat, hogy gratuláljak a klipedhez! Nagyon jó klip! Nagyon szép operatőri munka, gyönyörűen dolgozott a colorist is, menő dreamy atmoszféra! Ritka jó klip egy nagyon jó dalhoz! Érezhető, hogy ez egy inspirált alkotás vizuálisan! Sajnálom a kialakult helyzetet!” – írta az életmódot váltó Caramel, melyre Horányi azonnal reagált. 

„Mi is sajnáljuk, rettentően kellemetlen, de úgy éreztem, nem hagyhatom szó nélkül. Köszönöm, hogy írtál, nagyon sokat jelent nekem!” – olvasható a válaszban.

Molnár Ferenc (Caramel)

Molnár Ferenc (Caramel) (Fotó: Fülöp Dániel)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top