nlc.hu
Sztárok

Rúzsa Magdi Facebook-posztban válaszolt

Rúzsa Magdi Horányi Juli vádjaira: „Igyekszem higgadtan és a Krisztusi példát követve reagálni”

Rúzsa Magdi egy Facebook-posztban válaszolt Horányi Juli kijelentéseire.

Ahogy korábban megírtuk, Horányi Juli kiakadt Rúzsa Magdi új dala miatt, mert szerinte kolléganője és csapata több elemet is másoltak az ő videóklippjéből. Az énekesnő azt is elmondta, hogy gondolkozik azon, hogy jogi útra tereli az ügyet, ugyanis nagyon kiakasztották a történtek. A videó híre Rúzsa Magdihoz is eljutott, aki a közösségi oldalán reagált Horányi kijelentésére. A posztot változtatás nélkül közöljük.

Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi Fotó: Korponai Tamás

„Kedves Juli! Minden tisztelettel szeretnélek megkérni, hogy ne beszélj össze sületlenségeket a médiában, hisz a ma generált cirkuszodért, az én stábom fenyegetőzhetne perrel a te irányodba, ugyanis a klippünkben 3 dolog azonos. A tiédben is van autó, meg visszapillantó (kb. 4 milliárd klipben van), no meg van benne láng( teljesen más megközelítésből) és sajnálatos módon valóban azonos a ház. ( Mentségemre, azt sem tudtam, hogy jelent meg dalod, és mostanában nem a youtube előtt töltöm az időm). Persze egy pici országban sokszor megtörténhet, hogy azonos helyeken forgatnak. Mindenesetre igyekszem higgadtan és a Krisztusi példát követve lereagálni a dolgot. „Megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel”. Éppen ezért: Kedves követőim, ha van pár percetek, légyszi kattintsatok rá Juli videójára is, hisz ezek után egészen biztos vagyok abban , hogy nagyon fontos a szívének ez a dala, biztosan sok munkát fektetett bele. Köszönettel, Magdi” – írta az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top