nlc.hu
Sztárok

Horányi Juli nem haragszik Rúzsa Magdira

Horányi Juli az nlc-nek: „Hívtam Magdit, kétszer is, de nem vette fel a telefont”

Az énekesnő már megtette a szükséges jogi lépéseket, hogy tisztázódjon az ügy.

Nem csitulnak a kedélyek a napok óta dagadó Horányi Juli és Rúzsa Magdi botrányban. A történet még napokkal ezelőtt kezdődött, amikor Horányi a közösségi oldalán közzétett több felháborodott hangvételű videót, melyekben arról beszélt, hogy a Rúzsa Magdinak újonnan megjelent videóklipje számos dolgot másol az ő korábbi dalának anyagából. Azóta Rúzsa Magdi is megszólalt, aki szerint nem szerencsés indulatból lopással vádolni bárkit is. Horányi lapunknak elmondta, hogy nem kolléganőjét okolja, hanem a klipet készítő céget, akik egyébként mindkét előadóval közösen dolgoztak a szóban forgó dalokhoz készült videókon.

Íme a bejegyzés, melyen látható a két videó közötti hasonlóság:

„Hívtam Magdit, kétszer is, írtam neki SMS-t, de nem vette fel a telefont és nem reagált. A menedzserével tudtam beszélni, neki őszintén elmondtam, hogy Magdit nagyon tisztelem, és semmilyen módon nem támadom, kezdettől fogva a gyártó céget teszem felelőssé, aki tudomásom szerint azonos a két klip esetében. Őszintén sajnálom, hogy Magdi úgy éli meg, hogy nekiestem, miközben nem tettem ilyet és azt gondolom, hogy ő is az élszenvedője a történetnek. Egy biztos: valahol az ő érdekeit is képviselem. Bízom benne, hogy elrendeződik az ügy és sikerül bebizonyítani az igazam, Magdival pedig elsimítani a félreértést. Az ügyvédemmel zajlanak az egyeztetések, hogy a gyártó cég irányába milyen lépéseket tudunk tenni” – mondta az nlc-nek Horányi. A gyártó cég egyelőre hallgat az ügyben.

Horányi Juli

Horányi Juli (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top