nlc.hu
Sztárok

Horányi Juli a Rúzsa Magdi-botrányról

Először szólalt meg a botrány után Horányi Juli: „Egyáltalán nem hibáztatom és hibáztattam Magdit”

Juli szeretné, ha egyszer tisztázhatnák a dolgokat Magdival.

Ahogy korábban megírtuk, Horányi Juli másolással vádolta Rúzsa Magdit és csapatát. Az ügyben már a másik érintett, Rúzsa Magdi is megszólalt, aki állítása szerint azt sem tudta, hogy kolléganőjének új dala jelent meg a közösségi oldalakon.

„Minden tisztelettel szeretnélek megkérni, hogy ne beszélj össze sületlenségeket a médiában, hisz a ma generált cirkuszodért az én stábom fenyegetőzhetne perrel a te irányodba, ugyanis a klipünkben 3 dolog azonos. A tiédben is van autó, meg visszapillantó (kb. 4 milliárd klipben van), no meg van benne láng (teljesen más megközelítésből) és sajnálatos módon valóban azonos a ház. ( Mentségemre, azt sem tudtam, hogy jelent meg dalod, és mostanában nem a Youtube előtt töltöm az időm). Persze egy pici országban sokszor megtörténhet, hogy azonos helyeken forgatnak. Mindenesetre igyekszem higgadtan és a krisztusi példát követve lereagálni a dolgot” – üzente korábban Rúzsa Magdi Julinak. 

Juli most a Borsnak szólalt meg először a botrány kialakulása óta. „Szeretném leszögezni, hogy egyáltalán nem hibáztatom és hibáztattam Magdit. Sőt, kerestem is őt, hogy ezt meg tudjuk beszélni. Itt mindketten az áldozatai vagyunk a gyártó cégnek” – kezdte Horányi, akit nagyon bánt, hogy az énekesnő így reagált a szavaira, ám ennek ellenére is nagyon tiszteli őt, s reméli, hogy a jövőben meg tudják beszélni ezt a félreértést.

Horányi Juli

Horányi Juli (Fotó: Trenka Attila)

Ezután Juli kifejtette, a gyártó cégre neheztel, hiszen miattuk fordulhatott elő, hogy szinte ugyanolyan klip született hasonló történettel, koncepcióval két hónap különbséggel.

„A gyártó céggel egyelőre nem beszéltem, ugyanis még az ügyvédemmel egyeztetünk a továbbiakról. Eredetileg én Lukács Lizával, a videó rendezőjével kötöttem szerződést, a gyártót pedig harmadik félként kerestük meg. A klipem teljes ötlete Liza fejéből pattant ki, ő találta meg a helyszínt is, ami Magdi videójában is szerepel. Ez azért különös, mivel az ingatlan akkori tulajdonosa az egyik támogatóm volt. Magyarul, ha mi nem forgattunk volna ott novemberben, akkor a gyártó cégnek sem lenne a helyszínhez kontaktja. Itt nem csak velem, de Magdival is ki lett szúrva. A gyártónak ugyanis kötelessége lett volna szólni, ha már a mi helyszínünket ajánlja, hogy itt korábban forgott egy klip, de ez feltehetően nem történt meg.

A gyártó cég, azaz a Final Productions továbbra sem hajlandó nyilatkozni az üggyel kapcsolatban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top