nlc.hu
Sztárok

Horányi Juli komoly vádakkal illette Rúzsa Magdit és csapatát

Horányi Juli kiakadt Rúzsa Magdi új dala miatt, szerinte másolás történt

Az énekesnő gondolkozik azon, hogy jogi útra tereli az ügyet, ugyanis nagyon kiakasztották a történtek.

Múlt héten jelent meg Rúzsa Magdi legújabb videóklipje Elmegyek címmel. Horányi Juli, az X-Faktor egykori sztárja most komoly vádakkal illette az énekesnőt és csapatát: Horányi szerint a Megasztár győztesének új videóklipje egy az egyben a február 14-én megjelent Sebzetten című dalának klipjét másolja. Íme a dal videója:

és Rúzsa Magdi dala:

Az utóbbi időben a nők jogaiért harcosan kiálló Horányi azt állítja, hogy a koncepció, a beállítások, a fényelés egy az egyben a Sebzetten című klipből lett lemásolva.

„Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy véletlen az, hogy Magyarországon, ebben a pici zeneiparban két hónap különbséggel két ugyanolyan klip készüljön, ugyanazon a helyszínen, ugyanolyan snittekkel, a bőrkesztyűvel, amivel vezet (szerk. megj. Rúzsa Magdi a klipjében), az autóval, a lángokkal stb.” – mondta az énekesnő a TikTok-videójában. Horányi hozzátette, nem Rúzsa Magdit okolja, hiszen az énekesnő nem is biztos, hogy tudott erről, viszont úgy gondolja, hogy azok, akik kitalálták, biztosan ismerték a Sebzetten klipjét.

Horányi Juli

Horányi Juli dühös (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top