nlc.hu
Sztárok

Folytatódik Rúzsa Magdi-Horányi Juli plágiumbotránya

Még nincs vége: Rúzsa Magdi szerint nem szerencsés indulatból lopással vádolni bárkit is

Folytatódik az oda-vissza válaszolgatás Horányi Juli és Rúzsa Magdi között.

Hétfőn Horányi Juli durva vádakkal illette Rúzsa Magdit és legújabb videóklipjének készítőit, miután hasonlóságokat vélt felfedezni az ő videóklipjével, amely pár héttel korábban jelent meg. Juli a közösségi oldalán fakadt ki, azt állítva, lemásolták a videóklipjét. Hogy a két dal hasonlít-e, azt mindenki eldöntheti egy korábbi cikkünkre kattintva.

A vádakra Rúzsa Magdi hamar reagált. Egy nyílt levélben üzent Julinak, amelyben leírta, hogy bár vannak hasonlóságok a két videóklip között, szerinte az csupán a véletlen műve. Tudatta továbbá, hogy nem is látta Juli videóklipjét – írja a Blikk.

A vita aztán folytatódott, Juli is kifejtette, nem az volt a célja, hogy Magdit támadja, sokkal inkább a videóklipeket gyártó cégnek szólt a kifakadása. Kiderült  az is, hogy jogi útra terelte a dolgot. Szerinte a gyártó cég nemcsak őt, de Magdit is megkárosította az övéhez hasonló videóval.

Az ügy azonban nem állt meg itt, Rúzsa Magdi szerint Juli túl hirtelen kezdett el vádaskodni.

„Nem szerencsés szerintem, hogy nem elgondolkodva, nem leülve, hanem hirtelen, indulatból lopással vádoljunk bárkit is a médiában. Főleg úgy, hogy ennek nincsen megfelelő jogi alapja. Három darab hasonló hangulatú képkocka miatt nem lehet így nekiesni senkinek szerintem, főleg nem kollégának. Ha ez így működne, én az évek alatt nagyon-nagyon sok kollégát megvádolhattam volna, mert néha előfordul, hogy vannak hasonló hangulatú képkockák egy-egy videóklipben” – idézi a Blikk Rúzsát, aki hozzátette: Mindezek ellenére semmi harag nincs bennem Juli iránt. Biztos vagyok benne, hogy ő is átgondolta már ezt az egészet. Biztos, hogy ő is látja, hogy – tetszik, nem tetszik – mégiscsak nekem esett.

Rúzsa, Horányi, plágium klip

Tényleg vannak hasonlóságok a két klip között (Fotó: Youtube)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top