nlc.hu
Sztárok

Molnár Anikó évekig szégyellte a testét

Molnár Anikó: „Ha tovább maradok, diliházba kerülök vagy önkezemmel vetek véget az életemnek”

Most már sokkal magabiztosabb, mint régen.

Molnár Anikó pár hónapja leginkább az OnlyFans-fiókjával került az újságok hasábjaira, ugyanis ő is elkezdett képeket árulni a platformon, ami – mint kiderült – eléggé jövedelmező. Pár hét alatt felküzdötte magát a legjobban keresők közé, ráadásul ezáltal az önbizalma is nagyon megnőtt. Nem volt ez mindig így: pár éve még túlsúllyal küzdött, ami miatt nagyon szégyellte a testét. 

Nagyon nyomasztott a hirtelen jött népszerűség és az állandó testszégyenítés. Végül már a lakásból sem mertem kilépni, annyira viszolyogtam az emberektől. Pánikbeteg lettem, pszichiáterhez jártam, gyógyszert szedtem, és eközben mindenféle fogyókúrát kipróbáltam. A mutogatás, a kritizálás azonban így sem ért véget, úgyhogy 2010-ben szó szerint elmenekültem itthonról, mert ha egy perccel is tovább maradok, akkor vagy a diliházban kötök ki, vagy önkezemmel vetek véget az életemnek

– mondta a Story Sztárdiéta különszámában Molnár Anikó. Elárulta, a súlya folyamatosan ingadozott, de amikor felszedett még pár kilót, akkor orvoshoz fordult. Kiderült, hogy inzulinrezisztens, ami miatt változtatnia kellett az életmódján.

Emellett gyógyszeres kezelést is kapott, aminek köszönhetően 10 hónap alatt 25 kilótól szabadult meg. „Fontos kiemelni, hogy ezt az injekciót csakis olyanok alkalmazhatják, akiknek valóban szükségük van rá, és ez esetben is kiemelt fontosságú a folyamatos orvosi konzultáció, mert a kilók ugyan jönnek-mennek, de az egészség nem játék” – nyilatkozta az egykori realitysztár.

További részleteket a ma megjelent lapban olvashatsz:

Story sztárdiéta különszám

Story sztárdiéta különszám

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top