nlc.hu
Sztárok

Rába Tímea attól fél, hogy lánya kórházba kerülhet

„Nem szeretném, ha kórház lenne a vége” – lánya miatt aggódik Rába Tímea, és úgy érzi, ő is tehet a problémáiról

Az egykori modell mindent megtesz annak érdekében, hogy gyermeke jobban legyen.

Rába Tímea rettenetesen aggódik 20 éves lánya miatt, Nina ugyanis evészavarokkal küszködik. Mint Nina a Blikknek elmondta, először 15 évesen voltak problémái, az akkor 172 centiméter magas tinédzser 45 kilóra fogyott. Miután édesanyja elvitte pszichológushoz, rendeződött is a helyzet, ám az érettségi és a jogi egyetem elkezdése után ismét kiújult a probléma.

Rába Tímea magát is felelősnek érzi, mert lánya kisgyermekként halhatta, hogy mennyire elégedetlen saját külsejével. „Visszanézve a fotóimat ma már csak nevetek, bár a problémától máig nem tudtam megszabadulni. Remélem, Ninánál ez hamarosan rendeződik, mert nem szeretném, ha kórház lenne a vége. Rengeteget beszélgetünk, és az is szóba került, hogyha nem oldódik meg a probléma, ismét szakember segítségét fogjuk kérni” – tette hozzá.

Rába Tímea

Fotó: press.tv2.hu

Az egykori modell azt is elmondta, bizony a közösségi média is nagyban felelős  azért, hogy a fiatal lányoknál komoly önértékelési zavarokat okoznak.

„Tele vannak ezek a felületek manipulált, jól beállított fotókkal, amiken mindenki tökéletes és boldog. Ezek a fiatal lányok pedig hajlamosak elhinni, hogy ez a valóság, és nekik is ilyenné kellene válniuk, aztán amikor azt látják, hogy az ő életük nem így zajlik, ők nem ilyen vékonyak, ilyen szép a hajuk, a szemük, a szájuk, akkor kétségbeesnek és elkezdik magukban keresi a hibát. Ez pedig nagyon veszélyes, és én mindent el fogok követni azért, hogy Nina újra egészségesen és rendszeresen étkezzen, és olyan gyönyörűnek lássa magát, amilyennek én is látom őt” – nyilatkozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top