nlc.hu
Sztárok

Tart a megbélyegzéstől a drogbotrányba keveredett Herczeg Zoltán

A házi őrizetben lévő Herczeg Zoltán attól tart, hogy oda a karrierje

Egy hete szabadult a rácsok mögül, most házi őrizetben van és próbál visszatérni a divatszakmába.
Herczeg Zoltán

Herczeg Zoltán most már vendégeket is fogadhat, és szerencsére nagyon sokan kíváncsiak is rá. Mint a Blikk írja, párja, Mariann szinte ki sem teszi a lábát otthonról, annyira örülnek, hogy ismét együtt lehetnek.

Miközben a divattervező nagyon örül a hazatérésének, nyomasztja is a kialakult helyzet. Nagyon szeretné tisztára mosni a nevét és bebizonyítani, hogy – a vádakkal ellentétben – nem drogkereskedő, csak fogyasztott a tiltott szerekből. Az ügy már most sokat ártott neki, és a jövőjére is rossz fényt vethet.

– Mindenáron szeretné, ha kiderülne az igazság, és azzal tisztázhatná magát. Nem akarja, hogy az emberek, de legfőképpen a szakma elítélje, megbélyegezzék az ügye miatt – mesélte a lapnak Herczeg egyik ismerőse. – Ő ismert, sikeres divattervező, akinek a ruháit eddig előszeretettel vásárolták és büszkén viselték az emberek. Attól tart, hogy ezután ez már nem így lesz, és a drogbotránya derékba törheti a kemény munkával felépített karrierjét, tönkre teheti a hírnevét.

A divattervező aggodalma megalapozott, hiszen a rácsok mögött töltött hónapok alatt nem tudott dolgozni, ami hatalmas bevételkiesést jelentett számára, és kérdéses, hogy a házi őrizetben hogyan tudja folytatni a munkát. Rendszeresen kellene anyagbeszerzésre, megbeszélésekre járnia vagy divatbemutatókat szerveznie, de ez a négy fal közé zárva nem megoldható.

Fotó: Olajos Piroska

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top