nlc.hu
Sztárok

Dani felkészült az édesapja elvesztésére

Török Ádám fiának drámai vallomása: „Borzalmasan fáj, hogy nincs többé az édesapám”

Dani néhány órával halála előtt beszélt a legendás fuvolással.

Interjút készített a Best magazin a múlt héten 75 évesen elhunyt zenészTörök Ádám fiával, Danival. A férfi elmondta, hogy jó ideje felkészült már az édesapja elvesztésére. „Mindennap beszéltünk. Utoljára a halálának éjszakáján, hajnali fél kettőkor” – árulta el a lapnak Dani, aki akkor ment haza a munkából, a zenész pedig még ébren volt. Másnap reggel hatkor csörgött a telefonja, látta, hogy az édesapja felesége, Dóri hívja. Rögtön tudta, hogy baj van.

Török Ádám

Török Ádám Fotó: Szabolcs László

„Dórika zokogva mondta, hogy meghalt az apám, éjjel örökre elaludt! Ha őszinte akarok lenni, fel voltam erre készülve. Az apám nagyon erős volt, de azt láttam rajta, hogy a stroke-ja után már nem ugyanaz az ember, aki volt. A múlt hónapban voltam otthon, láttam rajta, megváltozott az arca, lefogyott, nem úgy mozgott, mint régen. Ennek ellenére étterembe járt ebédelni, találkozott a barátaival, próbált a koncertjére, szóval élte az életét, mégis más volt” – emlékezett vissza Dani, aki hálás édesapja feleségének azért, hogy mellette állt a stroke-ja utáni időszakban.

„Borzalmasan fáj, hogy nincs többé az édesapám, de én megbékéltem a halállal. Szerintem az élet addig tart, amíg méltósággal lehet élni. A sors úgy akarta, hogy apám méltó módon menjen el, hogy éjszaka, álmában elaludjon. Azt azonban nem értem, hogy a sors miért nem engedte meg neki még ezt az utolsó, 75. születésnapi koncertet, amire nagyon készült. Ez végtelenül igazságtalan az élettől” – mondta a gyászoló férfi, akinek édesapjáról nemrég több zenésztársa is megható sorokkal búcsúzott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top