nlc.hu
Sztárok

Török Ádám temetése

Végső búcsút vettek a legendás zenésztől, Török Ádámtól

Hatalmas tömeg gyűlt össze az óbudai temetőben.

Ahogy korábban megírtuk, Török Ádám énekest, fuvolistát, dalszerzőt április 18-án, álmában érte a halál. Pénteken, kora délután lezajlott a temetése. A szertartás a Kell a barátság! című Mini dallal kezdődött. Hegedűs István manager mondta el az első búcsúbeszédet, majd a gyászbeszéd kezdődött.

Török Ádám

Török Ádám Fotó: Rozmanitz Gábor

„Itt a létező legautentikusabb helyen tehetem fel a kérdést? Kinek a koporsójára hullanak mindjárt a búcsú göröngyei? A valóság egy megragadható felületén egy kivételes képességű beatzenész, autodidakta, ami csak tovább erősíti az elhivatottsága földöntúli eredőit, utolsó útjára elkísérése okán gyülekeztünk itt össze a temetőkertben. Sokat élt, megtépázott, fogyatkozó csapat, hű tanítványok, folyamatosan szűkülő tanúk közössége. Egyelőre maradjunk e meghatározásnál, egy beat- vagy rockzenész sírját álljuk körül” – közölte a Blikk. Török Ádám hamvait végül hegedűszó kíséretében helyezték örök nyugalomra. A zenésztől korábban több zenésztársa is meghatóan búcsúzott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top