nlc.hu
Sztárok

Győzike is edzi Rácz Gézát

Győzike: „170 kiló voltam, az volt a csúcs, most 91 vagyok”

Négy plasztikai műtéten van túl a showman.

Nagy fogyáson van túl Győzike, ezért úgy döntött, ő is támogatja a jelentős túlsúlyt leadott tinit, Rácz Gézát: ő lett Schobert Norbi pártfogoltjának a mentális edzője.

Győzike,

Győzike is küzdött egykor komoly túlsúllyal – Forrás: Dikh TV / Legyél szerencsés! – videó

Gáspár Győző nemrég a Legyél szerencsés! című műsorában találkozott Rácz Gézával, akinek a fogyását nyomon követi. “Én is voltam kövér, tudom, hogy ez milyen. Szeretnék belé lelket önteni, igaz én „csak” 100 kilót adtam le, de hasonló utat jártunk be” – magyarázta a showman, aki szerint Rácz Gézának jobban kellene a célra fókuszálnia. “Szeretnék a lelkére hatni, amit nagyon rendbe kellene tennie” – véli Győzike, aki jól tudja, a fogyás nem megy könnyen.

Győzike,

Győzike és a rengeteget fogyó tini, Géza – Forrás: Dikh TV / Legyél szerencsés! – videó

170 kg voltam, az volt a csúcs, most 91 kg vagyok. Négy plasztikai műtétem volt, annyi bőrfelesleg maradt rajtam a fogyás után, hogy a hasamról, a hátamról el kellett távolítani. A fogyáshoz kell az elszántság és az alázat. Az sem segít, hogy Géza még nem kezdett el dolgozni, az egészségügyi kiskönyv megszerzéséhez még 9 kilót kell leadnia. Jól felráztam, meg tudja csinálni, 320 kilós volt, nehogy már 9 kilót ne tudjon leadni!” – mondta a showman, aki szívből drukkol a fiatalembernek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top