nlc.hu
Sztárok

Horváth Gréta az Ázsia Expresszben történtekről

„Képzeljétek el, tudok számolni!” – Horváth Gréta az Ázsia Expresszben történtekről

Azt is elárulta, sok szereplésre mond nemet mostanában.

Horváth Gréta és akkori párja, Meggyes Dáviddal nyerte meg az Ázsia Expressz második évadát, amit Srí Lankán forgattak. Sokaknak feltűnt, hogy az influenszer másképpen viselkedett a műsorban, és van, aki rá is kérdezett, megbánta-e, hogy vállalta a szereplést, írja a Blikk. 

„Engedjétek meg nekem azt, hogy most őszintén leírjam nektek: képzeljétek el, tudok számolni! Soha nem kérnék a páromtól olyat, hogy ásson el bármimet. Bár hagytam volna ott, és akkor nem lovagolnak ezen. De, tudjátok, én még ott is képes voltam magam után ‘eltakarítani’, másoknak a kutyájuk után sem sikerül a civilizáció közepén” – írta válaszképpen. 

Horváth Gréta

Fotó: press.tv2.hu

Horváth Gréta hozzátette, természetesen szorozni és osztani is tökéletesen tud, az, hogy játszotta a hülyét, az nem jelenti azt, hogy valóban az is lenne. Egy másik kérdésre pedig elárulta, van olyan felkérés, amire nemet mondana, sőt, az utóbbi időben több szereplést is visszautasított. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top