nlc.hu
Sztárok

Kevin Costner második házassága is tönkrement

Ezért válik 18 év után Kevin Costner és felesége, Christine Baumgartner

Az Oscar-díjas amerikai filmrendező második házassága is befuccsolt.

Christine Baumgartner 18 év után adta be a válási papírokat, miután férje, Kevin Costner állítólag nem tartotta be a neki tett tavaly októberi ígéretét. A TMZ szerint a tervező által benyújtott dokumentumokban kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott. A 49 éves Baumgartner három gyermekükre, a 15 éves Caydenre, 14 éves Hayesre és a 12 éves Grace-re közös felügyeletét kért. Feleségtartást nem igényelhet, mert korábban házassági szerződést kötöttek.

Kevin Costner

Kevin Costner és felesége, Christine Baumgartner (Fotó: Getty Images)

A szakítás okaival kapcsolatban a lap arról is, hogy Kevin Costner felesége korábban megkérte a színészt, hogy hagyja ott a Yellowstone című amerikai sorozatot, mivel túl sokat volt távol a családjától. Bár a színész megígérte, hogy lassít a tempón, végül megszegte az ígéretét: a Yellowstone mellett leszerződött a Horizonhoz, egy másik western sorozathoz, amiben nemcsak szerepelni fog, de egyben a rendezői és produceri feladatokat is elvállalta. Az új széria közel 220 napos forgatást igényel. „Tavaly októberben Christine ultimátumot adott neki. A Yellowstone miatt hónapokat tölt Montanában, miközben a családja Los Angelesben él. Ez komoly éket vert, mely végül ideáig vezetett” – nyilatkozta a Radar Online-nak egy családi ismerős.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top