nlc.hu
Sztárok

Kevin Costner nyert az exfelesége ellen

Kevin Costner nyert az exfelesége ellen, a nőnek ki kell költözni a házából

A válópernek azonban még nincs vége.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, 18 év után válik Kevin Costner és felesége, Christine Baumgartner divattervező.

A pár állítólag amiatt szakított, mert felesége korábban hiába kérte a színészt, hogy hagyja ott a Yellowstone című amerikai sorozatot, mivel túl sokat volt távol a családjától. Costner állítólag megígérte, hogy lassít a tempón, de végül megszegte az ígéretét: a Yellowstone mellett leszerződött a Horizonhoz, egy másik western sorozathoz, amiben nemcsak szerepelni fog, de egyben a rendezői és produceri feladatokat is elvállalta.

Baumgartner a dokumentumokban kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott, három gyermekükre, a 15 éves Caydenre, 14 éves Hayesre és a 12 éves Grace-re közös felügyeletét kért.

Kevin Costner

A pár 2004-ben házasodott össze Aspenben.
Fotó: Lara Porzak/Rogers and Cowan via Getty Images

A párnak házassági szerződése is volt, aminek értelmében Costnernek 1,45 millió dollárt kellett fizetnie Baumgartnernek, hogy új otthont vehessen, cserébe a nőnek 30 napja volt arra, hogy elköltözzön a Costner által birtokolt házból. Ez nem történt meg, Baumgartner ügyvédje arra hivatkozott, hogy a divattervezőnek nincs elég ideje, se pénze, hogy teljesítse a július 31-ei költözés feltételeit.

Costner a bíróságnak azt mondta, hogy úgy véli, Baumgartner azért maradt a házban, hogy különböző anyagi követelések teljesítésére vegye rá.

A nő védője a házassági szerződés érvénytelenítését és a költözésről szóló passzus hatályon kívül helyezését kérte. Az előbbiben még nem született döntés, az utóbbi esetben viszont Costnernek adott igazat a bíróság: A TMZ által megszerzett dokumentumok szerint a nőnek a hónap végéig el kell hagynia a férfi házát.

Kevin Costner

A 2022-es Oscar afterpartin még úgy tűnt, hogy minden rendben van köztük. Fotó: John Shearer/Getty Images

A házassági szerződés érvényességéről novemberben tartanak meghallgatást, és tekintettel az ügy hevességére, Baumgartner és az ügyvédei várhatóan jogi háborút fognak vívni a házassági szerződés érvénytelenné nyilvánításáért.

A bíró mostani viszont döntése egyértelműen a házassági szerződésben foglaltakra épül, így úgy tűnik, hogy a bíró hajlik arra, hogy érvényt szerezzen a házassági szerződésnek, ami hatalmas győzelem lenne Costner számára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top