nlc.hu
Sztárok

Kevin Costner szabadulna az ex-feleségétől

Kevin Costner arra kéri a bíróságot, kötelezzék az exfeleségét költözésre

A pár 18 évig volt házas, és három gyermekük született.

Christine Baumgartne18 év után adta be a válási papírokat, miután férje, Kevin Costner állítólag nem tartotta be a neki tett tavaly októberi ígéretét. A TMZ szerint a tervező által benyújtott dokumentumokban kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott.

A párnak három gyermekük született: Cayden Wyatt, Hayes Logan és Grace Avery. Costnernek további négy gyermeke is van – három Silvával és egy Rooney-val, akivel rövid ideig járt Silva és Baumgartner között.

Kevin Costner

Az egykori boldog pár. (Fotó: Getty Images)

Kevin Costner most arra kérte a bíróságot, hogy kötelezze Christine Baumgartnert, hogy hagyja el otthonát több mint egy hónappal a válásuk után. Costner jelentős ingatlanvagyonnal rendelkezik, mely középpontjában egy 145 millió dollárra értékelt, 10 hektáros tengerparti birtok áll Carpinteriában, Kaliforniában.

A párnak volt egy házassági szerződése, amely szerint Costnernek 1,45 millió dollárt kellett fizetnie Baumgartnernek, hogy új otthont vehessen. Az Oscar-díjas színész azt mondta, hogy a válókereset benyújtása után Baumgartnernek 30 napja volt arra, hogy elköltözzön az általa birtokolt házból, ahogy a TMZ jelentése alapján a per iratainak áttekintése után kiderült. Costner a bíróságnak azt mondta, hogy úgy véli, Baumgartner azért maradt a házban, hogy különböző anyagi követelések teljesítésére vegye rá a férfit.

A színész azt mondta, hogy hajlandó további pénzügyi megállapodásokra, beleértve a házbérléshez és a gyermekgondozáshoz történő hozzájárulást, de megerősítette, hogy a három közös ingatlannak ő a tulajdonosa.

(Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top