nlc.hu
Sztárok

Valóban mulasztás történhetett

Váratlan fordulat Babicsek Bernát halálával kapcsolatban

Elkészült a részletes szakvélemény a színész és harmonikaművész halálának ügyében.

Ahogy korábban megírtuk, Babicsek Bernát 41 évesen füstmérgezésben vesztette életét 2021. december 31-én. A család jogi képviselője, Borbély Zoltán a Blikknek a következőt nyilatkozta a szakvéleménnyel kapcsolatban: „Egyértelműen a mi álláspontunkat támasztja alá. Kimondja, hogy több mulasztás is történt a biztonsági cég részéről, miután Bernát solymári házának füstjelzője riasztott. Például a kiérkező járőr nem járta körbe az előírás szerint az épületet, és nem tartózkodott megfelelő időtartamot sem a háznál annak érdekében, hogy felmérje, miért is jelzett a már említett készülék” – mondta el a jogi szakértő. 

Babicsek Bernát

Babicsek Bernát (Fotó: Szabó Lilla)

A most elkészült szakvélemény a szülők állítását támasztja alá, miszerint valóban mulasztás történhetett, és talán meg lehetett volna menteni Babicsek Bernát életét. A család most a következő lépésre vár, hiszen a szakvéleménynek fontos szerepe van abban, hogy végre megtalálják a színész halálának felelősét.

„Most az a kérdés, hogy ezekért a hibákért, a foglalkozási szabályok megszegéséért kit terhel felelősség, egyáltalán terhel-e bárkit. Ennek függvényében halad majd tovább az ügy” – tette hozzá Borbély Zoltán. Babicsek Bernát több sorozatban játszott, a Barátok közt, a Szeress most! és a Jóban Rosszban tette országosan ismertté. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top