nlc.hu
Sztárok

Az ifjú Károly falta a nőket: íme, a volt barátnői

Volt, aki visszaadta a gyűrűjét és olyan is, akivel az exe ismertette össze – íme, III. Károly korábbi barátnői

Noha III. Károly Kamilla mellett egy életre megtalálta a társát, házasságait megelőzően igazi playboy volt, aki csak úgy falta a nemes hölgyeket.
Sabrina Guinness Bár a kapcsolatuk csak rövid ideig tartott, Sabrina és Károly hivatalosan is egy párt alkottak.

Ahhoz, hogy III. Károly király második feleségében, Kamillában egy életre megtalálta a párját, kétség sem férhet. Az uralkodó ma már egy megállapodott és kiegyensúlyozott férj. De nem volt ez mindig így: ifjabb korában Károly – nem csak a trónörökösi rangja miatt, de részben azért is – Nagy-Britannia egyik, ha nem a legkeresettebb agglegénye volt. A nők valósággal rajongtak érte.

És bár Károly is szerette szebbnél szebb nemes hölgyek társaságában múlatni az időt, nem volt mindenkinek esélye nála. Ahogy az Károly egykori komornyikjának vallomásából kiderült, az uralkodónak már egészen fiatal korától kezdve konkrét elképzelései voltak a „tökéletes barátnőről”, akinek „magasnak, szőkének és a megfelelő helyeken gömbölydednek” kellett lennie. Legalábbis a komornyik állítása szerint.

Annak eldöntését, hogy a szigorú kritériumoknak vajon tényleg minden barátnője megfelelt-e, rátok bízzuk. Galériában mutatjuk azokat a szerencsés hölgyeket, akik hosszabb-rövidebb ideig elmondhatták magukról, hogy Károly barátnői.

Lucia Santa Cruz Károly és Lucia az egyetemen ismerkedtek össze, rövid ideig együtt is jártak. A pletykák szerint Lucia volt az, aki bemutatta az akkor még herceget Kamillának. (Fotó: GettyImages)
Megnézem
Összes kép (7)

Kövesd Károly király koronázását élőben az nlc-n!

Május 6-án, szombaton koronázzák meg III. Károly királyt és feleségét, Kamillát, amelyről az nlc percről percre hírfolyamban tudósít, valamint olvashatsz majd helyszíni beszámolókat, érdekességeket a kétezer meghívott vendég előtt zajló, nagyszabású eseményről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top