nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi nyilvánosságra hozta, ahogy összeesik

Videón, ahogy Schobert Norbi összeesik az utcán

A fitneszguru 3 évvel az eset után osztotta meg a felvételt.

Ahogy korábban megírtuk, Schobert Norbit 40 millió forintra büntette a Gazdasági Versenyhivatal, ugyanis megállapították, hogy a Norbi Update termékek forgalmazója több szempontból is megtévesztette a fogyasztókat. A fitneszguru a történtek után úgy döntött, hogy visszavonul, és az üzleteit is sorra bezárja. A Tények Plusznak adott interjúban nemcsak erről, hanem a 3 évvel ezelőtt történt rosszullétéről is beszámolt, sőt, egy videót is megosztott a nyilvánossággal. 

„Sajnos én egy rossz szívbillentyűvel születtem és ezt meg kellett műteni, de a kórházban elfertőződött, szóval volt egy újabb szívműtétem. Abból is vissza tudtam jönni, de ott is azt kaptam, hogy ’Norbi, neked olyan rosszak a termékeid, hogy majdnem infarktust kaptál’ – mesélte a riportban. Ezt követően, 2021 augusztusában váratlanul rosszul lett és elvágódott a házuk előtt, melyet a térfigyelő kamerájuk rögzített is. Végül mentőhelikopterrel szállították kórházba.

„A beszédközpontommal voltak problémák, most is van egy kicsi szerintem. A jobb oldalam teljesen le volt bénulva, de most már tudom használni a jobb és bal kezemet is, tudok újra sportolni. Szóval mindenhonnan vissza tudok jönni, mert a Jóistennek valami terve van velem szerintem, de az Update-ből… a kommunikációmentes kommunikációból elegem van. A kommunikációból fogok visszavonulni és valami mást fogok csinálni” – zárta gondolatait Schobert Norbi, aki a jövőben a feleségét szeretné támogatni.

Schobert Norbi

Schobert Norbi Fotó: Schumy Csaba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top