nlc.hu
Sztárok

Gálvölgyi Jánosért drukkol Magyarország

Gálvölgyi János barátai: „János már volt hasonló helyzetben, de nagyon gyorsan talpra állt”

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészt igazi harcosnak tartják a barátai.

Ahogy korábban megírtuk, Gálvölgyi János szerda délelőtt lett rosszul, a lányai vitték kórházba, jelenleg intenzív osztályon ápolják, lélegeztetőgépen van, mélyaltatásban. A barátai, szerettei szerint nem adja fel egykönnyen a harcot, melyet az elmúlt évek történései is bizonyítanak.

Gálvölgyi János

Gálvölgyi János (Fotó: Schumy Csaba)

„Optimista vagyok, mert János már volt hasonló helyzetben, de nagyon gyorsan talpra állt – írta Facebook-bejegyzésében Havas Henrik, majd a Blikknek hozzátette: – A magam részéről csak reménykedni tudok, és remélem, Vágó Pista után nem kell búcsúznom még egy kollégától, akivel barátok is vagyunk. 

„Nagyon aggódom érte, nem tudom, mi lesz velünk” – nyilatkozta szintén a lapnak a színész felesége, Gálvölgyi Judit. Bizakodásra adhat okot, hogy Gálvölgyi János egyszer már visszajött a halál torkából, felgyógyulva egy korábbi, súlyos betegségből.

Ónodi György, akit negyvenéves barátság köt a művészhez, szintén hisz a színész felépülésében.

„Sokszor volt már beteg, de mindenből kijött, amiként ebből is kijön! Nem hiszem, hanem tudom, hogy nemsokára újra együtt isszuk majd a whiskey-t nálunk vagy náluk” – jelentette ki a producer, aki úgy tudja, a kezelőorvosok hamarosan döntenek arról, hogyan járjanak el a következő napokban. „Beszéltem többekkel, pénteken a család tagjai konzultálnak az orvossal, akkor derül ki, mi következik” – árulta el a producer.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top