nlc.hu
Sztárok

Így gyászol Berki Krisztián édesanyja

Berki Krisztián édesanyja: „Remélem, bárhol is van most, megkapja ezeket az üzeneteket”

A temetőben érzi a legközelebb magát a fiához.

Május hatodikán volt egy éve, hogy Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel elhunyt 42. születésnapja előtt. Édesanyja, Júlia asszony azóta sem tudta feldolgozni fia elvesztését, emellett az sem segített neki az elengedésben, hogy nem tudta, pontosan mi okozta a gyereke halálát. 

Berki Júlia

Júlia asszony (Fotó: Birton Szabolcs)

A gyászoló anyuka a HOT! magazinnak számolt be arról, hogy még mindig nem fogadta el a történteket, ezért a mai napig beszélget Krisztiánnal. „Még mindig várom, hogy hazajöjjön. Amikor valaki csönget, akaratlanul is abban reménykedem, hogy ő az. Éjszakánként pedig rengetegszer látom magam előtt, képtelen vagyok felfogni, hogy meghalt – magyarázta Júlia, aki az évfordulón a temetőbe is kilátogatott, hiszen ott érzi magát a legközelebb Krisztiánhoz. – Most is elmondtam neki, hogy nagyon szeretem, hogy rettenetesen hiányzik, és hogy mindenkitől megvédtem volna. Ezeket nem mondtam neki, amikor még élt. Szerintem a fiam nem is tudta, milyen fontos volt nekem! Bármit megtettem volna érte! Remélem, bárhol is van most, megkapja ezeket az üzeneteket.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top