nlc.hu
Sztárok

Istenes Bence és Csobot Adél közös műsorok

Istenes Bence és Csobot Adél párosa ebben biztosan verhetetlen lenne

Elengedtük a fantáziánkat és olyan műsorötleteket dobtunk be, ami jól állna a párosnak.

Istenes Bence és Csobot Adél között a 2009-es X-Faktor idején szövődött szerelem. 2010-ben egy rövid időre szakítottak, majd újra egymásra találtak és ez már tartósnak bizonyult, hiszen a pár azóta is együtt van, két gyerekük született az évek során és most készülnek vidékre költözni, már meg is vásárolták álmaik ingatlanát.

Istenes Bence és Csobot Adél

Az RTL Klub 8:08 – Minden reggel című műsorában, 2013-ban (Fotó: RTL Sajtóklub)

Bence és Adél párosa nagyon ütős, ez már akkor is kiderült, amikor Bence feltűnt az X-Faktorban, mint álruhás versenyző, miközben Adél mentorként ült vele szemben. 

Később aztán egy német dalt is feldolgoztak közösen, ami akkora siker lett, hogy még az Irigy Hónaljmirigy is készített hozzá egy paródiát.  

Mivel tényleg egy dinamikus duóról van szó, ezért kicsit agyaltunk azon, milyen műsorok, sorozatok állnának nekik jól, természetesen párban. 
 
Az előbb emlegetett X-Faktor-os cameo annyira jól sült el, hogy érdekes lenne egy felállás, amiben Bence a műsorvezető, Adél pedig zsűritag. Például a The Voice ilyen lehetne, amennyiben indul belőle majd második évad, hiszen Bence adott, csak Adél hiányzik a képből.

A párosnak az is jól állna, ha egy napi vagy heti sorozatban feltűnnének. Nem pont A Királyban, de ha már úgy is a vidékre költözést emlegetik, akkor érdekes színfoltjai lehetnének A mi kis falunknak is, mint a fővárosból leköltözött nagyvilági szerelmesek, akik a vidék nyugalmára vágynak – már amennyiben Pajkaszeget nevezhetjük nyugalmasnak. 

Sőt, mivel Bence már ismert volt, amikor megismerkedtek, akár egy Celebrandi is testhezálló lenne a régi idők emlékére, ahol a műsorvezető a meghódítandó híresség, Adél pedig a lány a szomszédból, aki elrabolja a szívét. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top