nlc.hu
Sztárok

Kollányi Zsuzsi a zsáneréről

Ilyen férfit keres Kollányi Zsuzsi: „Legyen intellektuális vagy humoros, de a legjobb, ha mindkettő megvan”

Most már szingli nőként éli a mindennapjait.

Kollányi Zsuzsi márciusban jelentette be, hogy három közös gyermek után elválnak a férjével. Zsuzsi a rosszból is igyekszik a jót kivenni, ugyanis az utóbbi időben több időt fordít arra, hogy magával legyen, megőrizze a testi-lelki egészségét

Kollányi Zsuzsi

Kollányi Zsuzsi (Fotó: Fülöp Dániel)

Nemrég a Szerencsekerékben volt látható, ahonnan bár üres kézzel távozott, nagyon jól érezte magát. A műsorvezetővel, Kasza Tibivel pedig egész adás alatt csipkelődtek. „Tibivel nagyon régóta jóban vagyunk, vicces volt nagy közönség előtt oltogatni!” – mesélte a Borsnak az énekesnő, majd felmerült a kérdés, a Crystal berobbanásakor tetszett-e neki a fiatal Tibi. Az édesanya ekkor árulta el, milyen férfiakhoz vonzódik. 

„Jóképű férfi, de azért nem voltam beleszerelmesedve… Egyébként sosem volt konkrét zsánerem, sem tiniként, sem most. A belső értékek sokkal fontosabbak. Egy férfi legyen intellektuális vagy humoros, de a legjobb, ha mindkettő megvan! És a szemében lássak valami pluszt, ez is nagyon fontos.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top