nlc.hu
Sztárok
Rob Dixon őrnagy, Vilmos herceg testőre

Vilmos herceg jóképű testőre, Rob Dixon a nők kedvence a koronázás óta

Úgy látszik, minden nagyobb brit királyi eseményen új kedvenc testőre lesz a netezőknek, ez a titulust III. Károly koronázásán ezúttal Rob Dixon szerezte meg.
Rob Dixon

Volna egy nagyon égető kérdésünk: vajon a brit királyi család HR-ese külön az egykori modellek közül válogat, amikor testőrt keres az udvarba? Csak mert eddig két testőrét ismertük meg az uralkodócsaládnak, és mindkettőbe azonnal beleszerettünk. Mármint nemcsak mi, hanem az egész internet. Először egy sajnálatos esemény, II. Erzsébet királynő temetése és az azt követő 10 napos gyász kapcsán vett le a lábáról mindenkit IS az első számú jóképű testőr, Jonathan Thompson őrmester. Az equerry, azaz udvaronc titulusban dolgozó Major Johnny (ahogy a netezők elnevezték) a néhai Erzsébet királynő fő testőre volt. Most pedig Károly királyt védelmezi.

De mint a Bridgerton-fiúk, úgy a királyi testőrök is minden alkalommal egyre jóképűbbek lesznek. A III. Károly koronázásán kiszúrt Rob Dixon őrnagy pedig ismét eggyel magasabbra helyezte a lécet. Rob a Brit Királyi Haditengerészetben szolgál, ahol a korvettkapitányi rangot tudhatja magáénak – ez lefordítva hagyományos katonai fokozatokra az őrnagy. A tengerész 2020 óta szolgálja elsősorban Vilmos herceget, és annak teljes családját. A koronázáson ő kísérte György herceget a hintóhoz, miután nagyapjával együtt kivonult az apátságból.

Az alábbi galériában nemcsak ezt a pillanatot, hanem Dixon őrnagy karrierjének további fényképes emlékeit is megnézheted.

Rob Dixon
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top