nlc.hu
Sztárok

Befejezi a színészkedést a megözvegyült Tóth Judit

Férje halála óta képtelen dolgozni Tóth Judit színésznő: „Eldöntöttem, hogy befejezem a pályafutásomat, visszavonulok”

Nem akar többé forgatni, színházban játszani, valamint szinkronizálni sem.

Gyásszal és fájdalommal telnek Tóth Judit napjai, mióta a férje, Cs. Németh Lajos hosszú és súlyos betegség után egy hónapja elhunyt. A Jászai Mari-díjas, 83 éves színésznő nem tudja megszokni, hogy több mint 60 év házasság után egyedül maradt. Bevallotta a Blikknek, képtelen tovább színészkedni a férje halála után.

Tóth Judit

Tóth Judit a Hotel Margaret című sorozatban – Fotó: Sajtóklub

„Olyan, mintha az egyik felem leszakadt volna, ezt a veszteséget nem lehet feldolgozni” – nyilatkozta megtörten. Elmondása szerint semmi sem tudja kizökkenteni ebből az állapotból, még a munka sem. „Jönnek olykor felkérések, de eldöntöttem, hogy befejezem a pályafutásomat, visszavonulok. Sem forgatni, sem játszani, sem szinkronizálni nem akarok már” – jelentette ki Tóth Judit. „Nem vagyok olyan állapotban lelkileg, hogy dolgozni tudjak, de a lábfájdalmaim miatt fizikailag sem” – indokolta a bulvárlapnak, miért fejezi be a színészkedést.

Az özvegy egyébként hazavitte magával a férje hamvait, így némi vigaszt jelent számára, hogy elhunyt párja földi maradványai vele vannak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top