nlc.hu
Sztárok

Vilmos herceg nem fogja meghívni Harryt a koronázására

Vilmos herceg nem fogja meghívni Harryt a saját koronázására?

A királyi családhoz közeli szakértők szerint a családi viszály komolyabb, mint hinnénk és Vilmos azt tervezi, hogy az öccsét nem hívja meg a saját koronázására.

Már Károly király koronázása előtt is elég egyértelműnek tűnt, hogy nem ez a nap lesz az, amikor az angol királyi család tagjai varázsütésre kibékülnek. Nem elég, hogy Harry herceg döbbenetesen rövid időt töltött aznap az Egyesült Királyságban, kizárólag az apja koronázási ceremóniáján vett részt a többnapos ünnepség során. Így még csak esélyük sem volt leülni beszélgetni, és végre elásni a csatabárdot.

Sőt, Harry látogatása úgy néz ki, nem javított, csak rontott a helyzeten. Vagy már jó ideje ilyen szörnyű a dolgok állása, csak a királyi családhoz közeli informátorok már bátrabban mernek fecsegni. Meg a jövőről spekulálni. Ami meg a jelent helyezi sokkal rosszabb megvilágításba.

Harry és Vilmos

Fotó: Kirsty Wigglesworth- WPA Pool/Getty Images

Akárhogy is, Vilmos herceg egy állítólagos barátja a Daily Beastnek mesélt arról, hogy Harry viszálya a családjával talán örökre fennállhat. Hogy miért? Mert Vilmos és felesége, Katalin hercegné mostanra meglehetősen Harry-ellenesek lettek. „Tisztán látszik, hogy Katalin és Vilmos most már rendkívül fontos tagjai a királyi családnak. Ezért az ő véleményük Harryről sokat nyom a latba. Ők pedig úgy gondolják, hogy Harry minél távolabb van, annál jobb. Vagy másképp fogalmazva: nem hiszem, hogy bárki is számít már arra, hogy Harry meghívót kap Vilmos herceg koronázására.”

A Daily Beast egy másik forrása azt is megosztotta, hogy Vilmos, Katalin ÉS Károly király terve a koronázás utánra Harryvel és Meghannel kapcsolatban kimerül annyiban, hogy tartsák tőlük a távolságot. „Megvolt Harrynek a lehetősége, hogy rendezze a dolgot a királlyal, ez azonban egyelőre elúszott” – magyarázta a Károly és Kamilla barátjaként jellemzett informátor. „Persze Károly sosem fog elzárkózni attól, hogy kibéküljön Harryvel és Meghannel, ezt nyilvánvalóvá tette. De a koronázásnak vége. És Károly most arra fog koncentrálni, hogy király legyen. Ahelyett, hogy hagyná, hogy továbbra is elvonná a figyelmét a Harry és Meghan dráma.”

Szóval úgy néz ki, hogy a helyzet egyre csak romlik, és talán soha nem is fog megjavulni. Úgyhogy ez a rossz hírünk van mára a királyi család rajongóinak. Utólag is bocsánat, hogy elrontottuk ezzel a napodat.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top