nlc.hu
Sztárok

Harry és Vilmos herceg videója

Szívszorító videó: ilyen erős kapcsolat volt Harry és Vilmos herceg között 5 évvel ezelőtt

Ez a kevésbé ismert, évekkel ezelőtti videó egészen új értelmezést kapott Harry herceg házasságkötése után.

Köztudomású, hogy Harry herceg és Vilmos herceg szoros és szeretetteljes testvéri kapcsolata súlyosan megromlott, miután Harry feleségül vette Meghan Markle-t, különösképp pedig akkor, amikor nejével úgy döntöttek, hogy kivonulnak a királyi családból és az Egyesült Államokba költöznek. A viszony pedig azóta csak tovább mérgesedett olyan újabb konfliktusforrások következtében, mint a híres-hírhedt Oprah-interjú, vagy épp a Netflix közelmúltban bemutatott, Harry és Meghan életéről szóló dokumentumsorozata

Vilmos herceg és Harry herceg

Vilmos herceg és Harry herceg (Fotó: Samir Hussein/WireImage)

Az alábbi, viszonylag kevéssé ismert videó még azokból az időkből származik, amikor a testvérpár kapcsolatában minden a legnagyobb rendben volt. Vilmos és Harry 2017-ben, a Time magazin kamerái előtt, a mentális egészséggel kapcsolatos Heads Together kampány keretében beszélgettek arról Katalin hercegnével, hogy hogyan élték meg tinédzserként az édesanyjuk, Diana hercegnő elvesztését.

Vilmos herceg hangsúlyozta, a tragédia különösen közel hozta őket egymáshoz.

„Különleges kötelék van közöttünk amiatt, amin közösen keresztülmentünk. Ám az évek során még Harry és én sem beszélgettünk eleget édesanyánkról”

– fogalmazott Vilmos herceg. „Sosem eleget” – jegyezte meg öccse. 

„Mindig azt gondoltam magamban, hogy mi értelme felidézni a múltat, mi értelme felhozni valamit, ami csak elszomorít? Ez nem fogja megváltoztatni a történteket, nem fogja visszahozni őt. És amikor elkezdesz így gondolkodni, az nagyon káros lehet” – fejtegette Harry herceg.

„Valakinek magához kell ragadnia a kezdeményezést, és elég bátornak kell lennie ahhoz, hogy elindítsa ezt a beszélgetést” – tette hozzá Vilmos.

A videót a testvérpár között azóta történtek fényében különösen szomorú látni, hiszen már az eredeti témája is szívszorító, azonban mára, Harry és Vilmos viszonyának elmérgesedése nyomán egészen új értelmet is kapott. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top