nlc.hu
Sztárok

Harry herceg jött, látott, botrányt nem okozott

Harry herceg egyedül, szemtelenül, boldogan vett részt a koronázáson

Bár évek óta nem ápol jó viszonyt a családjával, a 38 éves herceg mégis elment a koronázásra.

Így érkezett 

Harry herceg az American Airlines AA136-os számú járatával érkezett Londonba, a gép pénteken délelőtt szállt le. A hercegi pár korábban mindig magángéppel repült. III. Károly fia felesége, Meghan Markle nélkül érkezett az nlc.hu oldalán is élőben közvetített május 6-ai koronázási ünnepségére. Markle Kaliforniában maradt két gyermekükkel, a kis Lilibet Dianával és Archie-val, aki a koronázás napján ünnepelte 4. születésnapját.

Harry herceg

Harry herceg Fotó: Getty Images

A Westminster apátságban mosolyogva tűrte a fürkésző pillantásokat

Unokatestvéreivel, Eugénia hercegnővel és Beatrix hercegnővel, valamint azok férjeivel érkezett a Westminster apátságban tartott ceremóniára. A szertartást is az ő társaságukban, a 3. sorból, vidáman, mosolygósan, felszabadultan nézte végig. A herceg öltönyt viselt, melyen Afganisztán hadjáratért érme díszelgett az Arany Jubileumi, a Gyémánt Jubileumi és Platina Jubileumi érem társaságában. Hivatalos szerepet nem kapott, hiszen már nem aktív dolgozója a királyi családnak.

Harry herceg

Harry herceg bevonul az apátságba. Fotó: Getty Images

Ezt súgta a mellett ülő Jack Brooksbanknak

A tévés közvetítés elkapott egy pillanatot, amikor Harry herceg odasúgott valamit Eugénia hercegnő férjének. Jacqui Press szájról olvasó szakértő szerint a beszélgetés valószínűleg egy vasárnapra tervezett eseményről szólt. A herceg rámosolygott Brooksbankra, majd azt mondta: „Ez vicces, érdekes”. Aztán Brooksbrook ismeretlen kérdésére Harry azt mondta: „Háromnegyed négy körül?”. Brooksbank erre azt válaszolta: „Ó, tényleg, mikor?”, amire a herceg: „Azt hiszem, holnap…” – írja a Daily Mail.

Harry herceg

Harry herceg, Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank. Fotó: Getty Images

Sokak szerint kínos volt, ahogy viselkedett

Harry kellemetlenül nevetgélt unokatestvéreivel, sőt, egyszer grimaszolt is. A Daily Mail szerint ugyan meghívták a Buckingham-palotába az ünnepség utáni ebédre is, végül nem élt a lehetőséggel. A hírek szerint kevesebb mint egy órával azután, hogy édesapja, III. Károly király koronázási ceremóniája véget ért, elhagyta Londont, hogy időben hazaérjen fia, Archie negyedik születésnapi zsúrjára.

Az említett grimasz (Fotó: Getty Images)

Az említett grimasz (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top