nlc.hu
Sztárok

Dolly menedzserének gyöngyösi horrortelepe

Elviselhetetlen bűz, kutyavonyítás – Így működött Dolly menedzserének horrortelepe

Szomszédok, közelben lakók beszéltek a felszámolt szaporító telepen uralkodó állapotokról.
A gyöngyösi szaporító telepről mentett kutyák

Néhány napja sokkoló körülmények közül mentettek ki az állatvédők számos kutyát a Dolly Roll menedzserének gyöngyösi szaporító telepéről, ahol az állatok többsége egy zárt helyiségben, a saját ürülékében élt. A Blikk megnézte a felszámolt telepet a Heves vármegyei városban, ahol borzalmas állapotok uralkodtak.

„Elviselhetetlen volt a bűz, illetve folyamatos kutyavonyítás hallatszódott ki innen mindig. Senkit nem engedtek be, amikor pedig bejelentést tettünk, arra hivatkoztak, engedéllyel működik a telep” – mondta az egyik szomszéd.

A Blikk információi szerint nemcsak a felszámolt telepen, hanem a menedzser édesanyjánál is voltak állatok, egy lakótelepi ingatlan legfelső, negyedik emeletén. Ott is hasonlóak voltak a körülmények, mint a telepen, egyik lakó aláírásokat is gyűjtött, hogy felszámolják az áldatlan állapotokat.

A folyosón maszkban mászkáltunk, olyan büdös volt. Kiléptünk az ajtón, és nem tudtunk egy egészségeset beleszívni a levegőbe. Olyan volt, mintha dögvész lett volna. Egy darabig hallottunk kutyaugatást, majd már azt sem

 – mondta a ház egyik lakója.

Egy férfi szerint a menedzser nem is látogatta az édesanyját, amikor a nénit megtalálták a szomszédok, kutyaürülékben fetrengett, és azóta kórházban van.

A rendőrség állatkínzás gyanúja miatt indított büntetőeljárás egyelőre ismeretlen tettes ellen. A történetben még nem igazán látni tisztán, állítólag Dolly a saját kutyáit is a horrortelepen tartotta, ezért az állatvédők az énekeső bojkottját kérik a koncertrendezőktől.

Alig több mint egy hete Dolly bejelentette, hogy másfél év múlva befejezi a 43 évvel ezelőtt indult pályafutását, azaz végleg visszavonul a színpadtól.

(Kiemelt kép: Facebook/Állatmentő Szolgálat Alapítvány)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top