nlc.hu
Sztárok

Dagad a botrány Dolly-ék szaporító telepén

Állítólag Dolly a saját kutyáit is a horrortelepen tartotta

Az énekesnőnek mind a 9 ebe szörnyű állapotban van. Szemük, fülük maradandóan károsodott.

Egyre kuszább a napokban kirobbant állatkínzási botrány, melybe Dolly is belekeveredett, ugyanis az ő menedzsere volt az a nő, akire lecsaptak az állatvédők és a rendőrök. Az énekesnő korábban azt nyilatkozta, hogy még a rendőrség kiérkezése előtt elvitt 9 kutyát a gyöngyösi szaporító telepről – ahol amúgy horrorisztikus állapotok uralkodtak -, mondván segítsen az ebeknek. A spontán mentőakciójára azonban másképp emlékeznek az állatvédők és a gyöngyösi ebrendészeti telep vezetője is – írja a Bors.

Dolly,

Állatkínzási ügybe keveredett Dolly – Forrás: TV2 / Szerencsekerék – videó

Elmondásuk szerint Dolly azt állította nekik, hogy mind a 9 kutya az ő tulajdonában van, ráadásul az énekesnő aznap nem lépett be az ingatlan területére. “A tulajdonos kivitt neki 5 francia buldogot és 4 másik fajkutyát. Amikor arról kérdeztük Dollyt, hogy miért tartja ezen a telepen a saját kutyáit, (…) annyit mondott, hogy a szükség nagy úr, ezért helyezte el menedzserénél a kutyákat ideiglenesen” – nyilatkozta a bulvárlapnak Palotai Dóra gyöngyösi ebrendész.

Egyébként mind a 9 kutya szörnyű állapotban van, azonnali orvosi ellátásra szorulnak. Az ebekkel kapcsolatosan az énekesnő végül lemondónyilatkozatot tett, vagyis a tulajdonjogot átruházta az Állatmentő Szolgálat Alapítványra. Mint a Bors megjegyzi, mindebből azt derül ki, hogy Dolly nem kutyákat menteni érkezett a horrortelepre, hanem csak a saját kutyáit akarta elvinni a lefülelt helyszínről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top