nlc.hu
Sztárok

Peller Mariann és Juni György még nem válnak

Peller Mariann és férje nem adták be a válókeresetet

Peller Mariann és férje, tavaly októberben jelentette be, hogy külön utakon folytatják majd, most azonban úgy tűnik, hogy megpróbálják megoldani a házasságukat.

Peller Mariann és férje, Juni György tavaly októberben jelentették be, hogy tizenkét év után külön utakon folytatják.

Peller Mariann

Peller Mariann

A válásról és arról, hogy milyen okok vezettek el idáig egyikük sem nyilatkozott konkrétan, így csak sejteni lehetett, hogy milyen viszonyban vannak egymással.

A Blikk egyik olvasóriportere arról számolt be, hogy pünkösdhétvégén Peller Mariannt és férjét látta a két gyermekükkel kirándulni. Elmondása alapján nagyon meglepte az eset, mivel már hónapokkal ezelőtt arról olvasott, hogy a pár már nem él együtt, most azonban olyanok voltak, mint egy igazi család. A lap továbbá azt is megtudta, hogy Peller Mariann és Juni György még nem indította el a hivatásos válási procedúrát. 

Mariannék megpróbálják megmenteni a házasságukat. Az az igazság, hogy a szakítás is eleve egy hosszú folyamat volt náluk. Semmit sem kapkodnak el, ezt jól példázza, hogy még a válókeresetet sem nyújtották be, pedig tavaly októberben jelentették be, hogy külön utakra lépnek

– mondta a lapnak a műsorvezető egyik ismerőse. 

A család ismerőse azt is elárulta, hogy egyre több programot próbálnak szervezni négyesben és mindketten úgy érzik, hogy még sokat kell dolgozniuk a kapcsolatukon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top