nlc.hu
Sztárok

Shakira kikosarazta Tom Cruise-t

Pofára esett Tom Cruise, miután Shakira kikosarazta

Az énekesnő és a színész körülbelül egy hónapja találkoztak Miamiban egy Forma-1-es futamon, de az érdeklődés nem volt kölcsönös.
Tom Cruise és Shakira az F1 nagydíjon, Miamiban

Május elején rendezték meg az amerikai Forma-1es nagydíjat, amelyen új álompárt kezdtek emlegetni Tom Cruise és Shakira személyében. A két sztár láthatóan élvezte egymás társaságát, az internet pedig rögtön találgatásokban kezdett, hogy vajon mi lehet kettejük között.

Maga Tom Cruise is azt gondolta, hogy sikerült megnyernie magának a latin énekesnőt, aki éppen csak túl van egy csúnya szakításon. A hírek szerint Tom azt mondta a barátainak, hogy neki és Shakirának hihetetlen kémiája volt, sőt, magabiztosan azt feltételezte, hogy rövid időn belül randevúzni fognak. A Top Gun sztárja állítólag virágot is küldött neki, de hatalmasat kellett csalódnia.

A legújabb pletykák szerint ugyanis Shakira Lewis Hamiltonnal randizik. A barátok szerint ez hatalmas ütést mért Cruise egojára, már csak azért is, mert Hamiltonnal nagyon jóban vannak.

Egy közeli forrás azt mondta a RadarOnline-nak, hogy a színész egy mindent vagy semmit karakter, nulláról 100-ra megy, ha egy nőről van szó. Ugyanakkor most azt tanácsolták neki, hogy jobb lesz, ha elfogadja a helyzetet. A forrás azt is elárulta, hogy három sikertelen házasság után nagyon szeretne már egy társat maga mellé. Cruise azt gondolja, hogy a számára tökéletes nő valahol odakint van, ám a jelek szerint nem Shakira lesz az, akire olyan régóta vár.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top