nlc.hu
Sztárok

Összejött Tom Cruise és Shakira Miamiban?

Együtt szórakozott Tom Cruise és Shakira Miamiban, az internet népe románcot sejt

Tom Cruise és Shakira vasárnap együtt élvezték a motorzúgást Miamiban, az amerikai Forma 1-es nagydíjon, amiről fotók is készültek, és mivel két vonzó és elvileg szingli sztárról beszélünk, egyből megindult a találgatás.

Eseménydús napokon van túl Shakira és Tom Cruise. Előbbi a Billboard Az év nője díját kapta meg szombaton a Latin nők a könnyűzenében gálán, utóbbit pedig a 2023-as MTV Movie Awards legjobb alakításáért jutalmazták, és a Top Gun: Maverick sztárja stílusosan egy régi repülőgép vezetése közben, videón köszönte meg az elismerést, ráadásul még arra is szakított időt, hogy a hétvégén a brit koronázási ünnepségén is bejelentkezzen, ahol azt üzente III. Károlynak, hogy bármikor lehet a másodpilótája. A két vonzó, jó formában lévő sztár azonban mostanáig nem nagyon került közös lapra, ám miután a vasárnapi Miami nagydíjon együtt fotózták őket, ahogy jókedvűen trécselnek, a találkozásuk megmozgatta az internet népének fantáziáját – írja a People.

Tom Cruise és Shakira

Tom Cruise és Shakira Miamiban (Fotó: Profimédia)

Az eseményen egyébként Shakirát Vin Diesel és Ludacris társaságában is fotózták, ám érdekes módon velük kapcsolatban nem indult meg a találgatás. Shakira szerelmi életének alakulása sokakat érdekel, mióta a válása elég szaftosra sikeredett a futballista Gerard Piquétől, és Tom Cruise-ról sem tudni, hogy hivatalosan kapcsolatban lenne. A Forma 1-es eseményen mindketten laza, kényelmes viseletet választottak, és a fotók alapján élvezték egymás társaságát, de talán kár ebbe többet belemagyarázni annál, hogy két világsztár összefutott egymással egy nagy eseményen, és jókedvűen elbeszélgettek. Ha ennél mégis több sül ki belőle, mi kérünk majd először elnézést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top