nlc.hu
Sztárok

Újabb információk Szvoboda Bencéről

Már nem működnek az agyi funkciói a horrorbalesetet szenvedett Szvoboda Bence motokrosszversenyzőnek

A családja vele van az utolsó pillanatokban.

A tízszeres magyar bajnok, kétszeres cseh felnőtt bajnok, osztrák junior bajnok, világbajnoki pontszerző, Európa-bajnoki dobogós kaposvári motokrosszversenyzőt, Szvoboda Bencét vasárnap érte súlyos baleset a cseh bajnoki verseny első futamában, amikor elesett és a mögötte érkező versenyző elgázolta. A 31 éves Bencét mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol életmentő műtétet kellett végrehajtani. 

Szvoboda Bence

Szvoboda Bence (Fotó: Facebook)

A HTS Team Facebook-oldalán adott hivatalos híreket Bence állapotát illetően. 

„Bence a fejét ért ütés hatására eszméletét vesztette a pacovi versenypályán. A prágai kórházban életmentő műtétet hajtottak rajta végre. A mai vizsgálatok során megállapították, hogy az agyi funkciói nem működnek. A szervezete még küzd az életben maradásért, ami jelen pillanatban megjósolhatatlan, hogy meddig fog tartani. Bence még nem tekinthető halottnak. A szülei ott vannak mellette a kórházban, hogy az utolsó pillanatig segítsék fiukat” – írják Bencéről, akiért most egy ország imádkozik, hogy ha lehetséges, nyerje meg ezt a küzdelmet. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top