nlc.hu
Aktuális

Elhunyt Szvoboda Bence

Meghalt a magyar motokrossz kiemelkedő alakja, Szvoboda Bence

Az extrémsportoló 31 éves volt.

Mély fájdalommal tudatta a hírt a HTS Team, hogy ma feladta a küzdelmet Szvodoba Bence. A tízszeres magyar bajnok, kétszeres cseh felnőtt bajnok, osztrák junior bajnok, világbajnoki pontszerző, Európa-bajnoki dobogós kaposvári motokrosszversenyző vasárnap a cseh bajnoki verseny első futamában esett el, a mögötte érkező versenyző pedig elgázolta

Szvoboda Bence

Fotó: Facebook

Aznap megállapították, hogy Bence agyi funkciói nem működtek már, ám a szíve még három napig vert

„Emlékezzünk a sportolóra, aki 10 bajnoki címet nyert Magyarországon, kettőt Csehországban, egyet Ausztriában, és megannyi győzelmet aratott szerte Európában. Emlékezzünk az emberre, aki az akarat és a kitartás szimbóluma volt. Aki nem adta fel soha, és mindig arra törekedett, hogy a legjobbat hozza ki magából. Emlékezzünk a barátra, aki csibészes mosolyával mindig jókedvre tudta deríteni a körülötte lévőket. Emlékezzünk a fiúra, aki mindig nagyra becsülte családja szeretetét és támogatását. Felfoghatatlan tragédia ez mindannyiunk számára. Elviselhetetlen a fájdalom, ami körülvesz minket. Az Isten adjon megnyugvást a szeretteinek, és az őt gyászolóknak! Szvoboda Bence 31 évet élt. Nyugodj békében, Bajnok!” – írta a HTS Facebook-oldalán. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top