nlc.hu
Sztárok

Nincs esélye a túlélésre Szvoboda Bencének

Nincs esélye a túlélésre a motokrosszos Szvoboda Bencének: „Halottnak nem tekinthető, míg a szíve ver”

Nehéz elfogadni a tényeket.

Szvoboda Bence vasárnap szenvedett súlyos balesetet a cseh bajnoki verseny első futamában, amikor elesett és a mögötte érkező versenyző elgázolta. A tízszeres magyar bajnok, kétszeres cseh felnőtt bajnok, osztrák junior bajnok, világbajnoki pontszerző, Európa-bajnoki dobogós kaposvári motokrosszversenyzőt mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol életmentő műtéten esett át. 

Szvoboda Bence motokrosszversenyző

Szvoboda Bence (Fotó: HTS Team)

A csapata, a HTS Team Facebook-oldalán adta hírül, Bencének az agyi funkciói nem működnek, ám a szervezete még nem állt le. Most újabb információkat közölt a HTS

„Meghat minket a szeretet, amit Bence irányába tanusítotok az elmúlt napokban. Sajnos Bencének nincs esélye megnyerni ezt a csatát, de halottnak nem tekinthető addig, míg a szíve ver, így a halálhírét sem jelenthetjük be addig. Tisztában kell lennünk az elfogadhatatlannal, hogy ő már nem fog közénk visszatérni. A család nyugalma érdekében és kegyeleti okokból csak azután tegyétek közzé a halálhírét, és rójáttok le részvéteteket, amint hivatalosan megtörtént a bejelentés” – közölték megtörten, Bence ismerősei és rajongói pedig továbbra is csodáért könyörögnek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top