nlc.hu
Sztárok

David James Elliott akkor és most

David James Elliott a JAG után 18 évvel sem veszített semmit a sármjából

A sorozat rettenthetetlen ügyvédjeként ismertük meg még a ’90-es évek közepén, de a színész mit sem változott azóta. Na jó, talán picit több a nevetőránca.
David James Elliott és Catherine Bell a JAG-ben

1995-ben kezdték vetíteni a JAG – Becsületbeli ügyek című sorozatot, ami hamar a közönség kedvencévé nőtte ki magát. Nem pusztán azért, mert a katonai ügyészség esetei végre valami újat mutattak a televíziózásban (persze ez is fontos volt), hanem azért is, mert a főszereplő David James Elliott sok hölgyrajongó szívét megdobogtatta. A színész jóvágásúan, cinkos mosollyal vitte sikerre ifjabb Harmon Rabb figuráját, és külön öröm volt nézni, hogy bár vitathatatlan vonzódás volt közte és Sarah MacKenzie között – akit Catherine Bell alakított –, mégis elsősorban az ügyekre fókuszált a széria. Hogy ez mennyire így van, jól mutatja, hogy a tizedik évad utolsó részében volt csak arra utalás, hogy ők egy pár lettek.

A színész karrierjében egyértelműen a sorozat volt a csúcs, bár azóta is rendszeresen forgat. Sőt, 2019-ben néhány rész erejéig újra Harm bőrébe bújt az NCIS: Los Angeles kedvéért, a nosztalgiafanok nagy örömére. Elliott nem egy botrányhős, gyakorlatilag amikor épp nem forgat, a családjával tölti az idejét, vagy edz, aminek köszönhetően 62 évesen is bomba formában van! Ha nekünk nem hiszel, nézd meg a saját szemeddel!

David James Elliott és Catherine Bell
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top