nlc.hu
Sztárok

Zámbó Krisztián a kapcsolatáról

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska ismét tervezgetik a közös jövőt

Nem először beszélnek erről.

Zámbó Krisztián és szerelme, Takács Zsuzska 12 éve alkotnak egy párt. A kapcsolatuk azonban cseppet sem nevezhető zökkenőmentesnek. Nagyjából négy hangos szakításon, és három annál is hangosabb lánykérésen vannak túl. 

Zámbó Krisztián és Zsuzska

Fotó: Birton Szabolcs

Minden különválásnál elmondták végleges, majd minden lánykérésnél túlcsordultak az érzelmektől. Legutóbbi szakításuk előtt már gyereket terveztek, de jött egy pár hetes mosolyszünet. Márciusban kibékültek, úgy látszik, végleg, hiszen most a Borsnak ismét arról meséltek, tervezgetik a közös jövőt. 

Nagyon jól érezzük magunkat együtt, elvagyunk, bolondozunk és sokat nevetünk. Most semmin sem szeretnék változtatni, csak maradni itt, a jelenben. Elmenekültünk egy kicsit a nyüzsgés elől, most lent vagyunk a Balatonnál az apósomnál. Imádunk itt lenni, Zsuzsika ráadásul igazi balatoni csaj, hiszen itt nőtt fel. Pihengetünk, kirándulgatunk, medencézünk és tervezzük a közös jövőnket” – magyarázta a lapnak az énekes, aki egy vicces történetet is hozzáfűzött, hogyan estek el biciklizés közben mindketten Zsuzskával. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top