nlc.hu
Sztárok

Fejlemények az énekes szexbotrányában

Tovább bonyolódik a szexbotrányba keveredett énekes ügye

Újabb részletek derültek ki az esetről.
énekes

Tovább gyűrűzik a magyar énekes szexbotránya, akiről pár hete több kompromittáló felvétel is napvilágot látott. Az interneten felbukkant az a hölgy, aki állítólag a híresség mellett látható az intim videókon. Ő azt állítja, már régóta ismeri az énekest, ráadásul azt is tudja, ki hozta nyilvánosságra a felvételeket – írja a Bors.

A szóban forgó hölgy felvállalta, hogy a két lány közül ő az egyik szereplő a videókon. Szerinte a felvételek kiszivárogtatása bosszúból történt, miután megszakította a kapcsolatot a másik lánnyal, aki többnyire titokban kamerázott. Ekkor kerültek nyilvánosságra a videók, azonban az eset – mint mondja – még márciusban történt.

A felvételeken szereplő nő  tagadja, hogy a feleség is ott lett volna, illetve szerinte a légyottról sem tudott az énekes neje.

A bulvárlap úgy értesült, feljelentették a videók kiszivárogtatóját. Ezt a döntést állítólag közösen hozta meg az énekes és a videókon látható nő.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top