nlc.hu
Sztárok

Sokan azonnal felismerni vélték a sztárt

Újabb információk a szexbotrányról: állítólag a feleség tudott a hűtlenségről

Döbbenetes fejlemények láttak napvilágot az örömlányokkal lebukó hírességről.

Ahogy korábban megírtuk, szexvideók szivárogtak ki egy híres magyar énekesről, ahogy hölgyek társaságában tölti az éjszakát egy kéjlakban. A kommentelők által felismert illetőt azóta a Bors is megkereste, ám tagadta a vádakat. De nem csak a hangja volt ismerős az internet népének: a felvételen látható óra pontosan olyan, mint amilyet az egyik híres zenész szokott hordani. Az ügyben több híresség is kifejtette a véleményét, köztük Sebestyén Balázs is, aki szerint a férfinek bocsánatot kellene kérnie a feleségétől. Ám a pletykák szerint az előadó kedvese tudott az aktusokról, sőt, több kommentelő azt állítja, hogy a feleség vette fel a videókat, emellett azt is sokan tudni vélik, hogy a házaspár rendszeresen von be harmadik felet a kapcsolatukba – hallható a Tények riportjában.

szexbotrány

A kép illusztráció! (Fotó: Getty Images)

Újabb fejlemény még, hogy a Tények szerint a felvételeken látható hölgy egy örömlány, akit számos magyar hírességgel hírbe hoztak már. A riportban megszólaló pszichológusnak az a véleménye, hogy ez a fajta nyitott kapcsolat nem új keletű dolog, nagyon sokan tartanak manapság szeretőt. „Nem hinném, hogy a házasságtörések száma, vagy egyáltalán a nem monogámiában élők száma drasztikusan emelkedne, bár azért ebben sem lehet teljesen biztosak, mert rendkívül sok olyan mainstream trend érkezik ma hazánkba is, amelyek azt sugalmazzák, hogy egy nem monogám kapcsolat kielégítőbb, vagy szabadabb, jobb lehet” – részletezte a szakértő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top