nlc.hu
Sztárok

Szögeczki Ági lefogyott

Szögeczki Ági fürdőruhában pózol: „Nincs botoxom, nincs hialuronom, nincs felvarrásom”

48 évesen megmutatta az alakját.

Szögeczki Ági életmódváltásának és kitartásának köszönhetően több, mint tíz kilót dobott le magáról, emellett egy prebiotikumot tartalmazó étrendkiegészítőnek hála a puffadást is sikerült kiiktatnia. Egészségesebbnek érzi magát, és húsz év után először újra fürdőruhában állt fényképezőgép elé. 

„Nem azért vágtam bele ebbe az életmódváltásba és fogyókúrába, mert 20 éves szeretnék lenni és mert újra xs-es ruhákat szeretnék hordani. Én abszolút elfogadom, hogy telik az idő, és a korral mindannyian változunk. Nincs botoxom, nincs hialuronom, nincs felvarrásom, el tudom fogadni és együtt is tudok élni azzal a ténnyel, hogy mindannyian öregszünk. Nekem magammal volt problémám és azzal a plusz 10 kilóval, ami úgy jött fel rám, hogy észre se vettem. Most, hogy több, mint tíz kilóval könnyebb lettem, újra mertem fotózást vállalni, hogy megmutassam, igenis meg lehet ezt csinálni! Ezzel együtt mégis zavarban voltam, remegett kezem és lábam és azon gondolkodtam, hogy biztos minden jó lesz?” – mondta Ági, akinek az életében a legfontosabb támogató és „kritikus” tíz éves kisfia, aki a fotózás reggelén megnyugtatta őt.

Szögeczki Ági

Szögeczki Ági

„Pontosan tudta, hogy mit kell mondania nekem: anya én már látom, hogy mennyit fogytál és mennyire csinos vagy, hidd el, jók lesznek a képek. Így hát elindultam, és már tudtam, ő lesz az első, akinek meg fogom mutatni a fotókat. Persze úgy izgultam, hogy kezem-lábam remegett, de elégedett vagyok és Patricknak is nagyon tetszik a végeredmény. Ezzel pedig üzennék a negyven feletti anyukáknak is: attól, hogy gyerekeket nevelünk, sokan egyedül, mint én, nem kell beletörődnünk abba, hogy jönnek ránk a kilók, ha ezzel nem vagyunk elégedettek. Tehetünk ellene, a lelki és testi egészségünk érdekében!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top