nlc.hu
Sztárok

Baukó Éva reagált a beszólásokra

Baukó Éva: „Láttam azt a sok mocskos kommentet, hogy biztos valami öreg tata szponzorálja a nyaralásaimat”

Nyaralása után egyből egy támadással kellett szembe néznie.

Baukó Éva évek óta azzal szerepel az újságok hasábjain, hogy éppen kinek szól be, melyik celebtársába vagy csatornába köt bele. Ehhez képest a magánéletéről kevés szó esik, csupán annyit tudni, próbál visszavonulni a celebkedéstől és új szakmájában, ingatlanügynöként éli a mindennapjait

Baukó Éva

Fotó: Instagram

Az egykori VV-sztár közösségi oldalai tele vannak nyaralós képekkel, melyeken jól látszik, amint ideje engedi, szebbnél-szebb helyekre utazik. Sokakban felmerült a kérdés, az ingatlanközvetítésből telik mindezekre? A követői azonban nem csak találgatnak, miből, mire költ Éva, hanem egyesek állítják, ők biztosan tudják, más finanszírozza az utazásait. 

Hazatértem a gyönyörű Olaszországból és hát azért nyaralás közben sajnos láttam a facebookon, azt a sok mocskos kommentet, hogy biztos valami öreg Tata szponzorálja a nyaralásaimat. El kell keserítsem az irigy, rosszindulatú kommentelőket ,ugyanis a barátnőmmel járok általában nyaralni és most hozta a kislányát is, aki az egyik legcsodálatosabb csajszi, akit ismerek! Idén kétszer voltam nyaralni abszolút mindenki számára megfizethető helyeken ( Ciprus, Nápoly, Positano,Capri) Ez nem a Maldív-szigetek, Seychelles, vagy Dubaj( ezeken e a helyeken egyébként még nem jártam), szóval tényleg nem értem miért kell mocskos kommenteket írni! Nem is szoktam nagyon posztolni sem, kivéve, ha nyaralok! Mindenkit ölelek Évi, aki most már Magyarországon “büntet”.” – adta válaszul a kitalálóknak Éva Instagram-bejegyzésében. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top