nlc.hu
Sztárok

Osváth Zsolt üzent Köllő Babettnek

Osváth Zsolt megszólalt a Tóth Andi-Köllő Babett-ügyről: „Babett soha nem bántotta Andit”

A Youtuber elnézést kért Babett-től.

Tóth Andi a ZSHOW time Youtube-csatornán mesélt a visszavonulásának okairól. Az énekesnő bevallotta, hogy már a 2020-as Sztárban Sztár alatt megfogalmazódott benne az a gondolat, hogy felhagy az énekléssel. Éppen a legnagyobb sikert arató produkciója után, amikor is Tina Turner bőrébe bújt. Állítása szerint a végső lökést Köllő Babett értékelése adta meg számára„Beleadtam mindent, mert ez volt az első lehetőségem, hogy megmutassam, hogy én énekesnő vagyok. (…) És az első mondata a Babettnek így szólt: ‘Na, mit veszített a Szabó Ádám!’ Az volt az a pont, amikor megértettem, hogy én nem leszek soha ide elég. Hogy én nem leszek több, mint a celeb Tóth Andi” – idézte fel az esetet az énekesnő, amire Osváth Zsolt akkor csak helyeselt. 

Osváth Zsolt

Osváth Zsolt (Fotó: ZSHOW time)

Zsolt most újabb videót készített, melyben elmondta, nem volt akkor eléggé körültekintő és rossz érzés volt számára látni, amiért sokan beleálltak Köllő Babettbe az elhangzottak miatt, ezért szeretné tisztázni a dolgokat. 

„Ha valamiben biztos vagyok, akkor az az, hogy Babettben tényleg jó szándék volt. Szóval, örülnék, ha legalább feleannyi emberhez eljutna az igazság: Andi soha nem mondta, hogy a Köllő Babett miatt csúszott meg, miatta lett volna alkoholista, miatta hagyta volna fel az éneklést. Babett pedig soha nem bántotta az Andit. Én pedig szeretnék elnézést kérni, amiért nem korrigáltam azonnal, ott helyben. Álmomban nem gondoltam volna, hogy ez a mondat ragadja meg a sajtó figyelmét, és ezért keresztre feszítik a Babettet, amit tényleg nagyon sajnálok” – fogalmazott a youtuber, aki hozzátette, annyira szégyellte magát a történtek miatt, hogy meg sem kereste a műsorvezetőt, de most üzeni neki, hogy sajnálja és nagyon szereti. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top