nlc.hu
Sztárok

Berki Mazsi ismerkedési tippeket ad

„Fontos, hogy önazonosak legyünk” – Berki Mazsi tippeket ad a párkereséshez

Kiemelte, a legfontosabb, hogy ne szétretusált képeket töltsenek fel magukról a párkeresők.

Májusban volt egy éve, hogy elhunyt Berki Krisztián. Özvegye, Berki Mazsi ezután minden energiájával azon volt, hogy közös kislányuk, Emma ne lássa rajta a fájdalmat és boldogságban tudja felnevelni. Hamar kiderült, alig pár hónappal férje halála után Mazsi ismét ismerkedni kezdett, nemrég pedig azt is felvállalta, valóban van egy férfi az életében

Berki Mazsi

Fotó: Trenka Attila/Profimedia

Mazsi az új párjával már össze is költözött, ennek ellenére most 24 óráig elérhető Instagram-történetében egy párkereső applikációt reklámoz. Az nem újdonság, hogy egy celeb olyan terméket hirdet, ami nem illik a profiljába, ugyanis pár héttel ezelőtt szintén ezt az appot reklámozta a házas G.w.M. is. Mazsi a hirdetéshez még tippeket is adott követőinek. 

„Én azt gondolom, hogy nagyon-nagyon fontos, hogy önazonosak legyünk és olyan képet mutassunk magunkról, amilyenek valójában vagyunk. Szóval, ha töltötök fel képet, mindenképpen olyat tegyetek, ami nincsen szétretusálva, hanem önmagatok vagytok, mert higgyétek el, gyönyörűek vagytok, és valahol van valaki, aki pont rátok vár” – mondja a videóban Mazsi, amihez annyit fűzött: „Szerelemre fel”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top